Фото - Луганский центр стоматологической имплантации

Unë po shkoj dhe mendoj: "Përse askush nuk do t'i japë asaj? Ata shohin gjithçka! Si është kështu? ". Dhe unë do t'ju tregoj për këtë grua

Herën tjetër që qëndroni në radhë ose shkoni në metro, shikoni përreth: a ka një grua me një bark të madh afër? Do t'ju tregoj për të tani.

Herën tjetër që qëndroni në radhë ose shkoni në metro, shikoni përreth: a ka një grua me një bark të madh afër? Do t'ju tregoj për të tani. Me një probabilitet të lartë, ajo ndihet kështu:

Në barkun e saj është diçka si një shishe me pesë litra "pyje Shishkin", dhe kjo shishe jeton jetën e saj të pavarur: nga poshtë ai shtyp pa mëshirë në fshikëzën dhe eshtrat legale, të cilat aspak nuk janë të kënaqur me të. Dhe në krye të saj lumturi pounding brinjët e saj.

Dhe në krye të saj lumturi pounding brinjët e saj

Nga rruga, natën e kaluar, kjo grua festoi gjithsej tre orë, sepse "Shishkin Forest" e goditi atë nga brenda në mesnatë, dhe pastaj u ngrit pesë herë që të binte, çdo herë që hynte në hutinë e hutuar të pabarazisë midis forcës së fuqishme të kërkesës dhe rezultatit të dobët.

Nga rruga, natën e kaluar, kjo grua festoi gjithsej tre orë, sepse Shishkin Forest e goditi atë nga brenda në mesnatë, dhe pastaj u ngrit pesë herë që të binte, çdo herë që hynte në hutinë e hutuar të pabarazisë midis forcës së fuqishme të kërkesës dhe rezultatit të dobët

Ajo po qëndron dhe ëndërron më shumë gjasa të dalë në ajër të pastër, sepse nuk ka absolutisht asgjë për të që të marrë frymë - barku i rritur nuk e la dritën e saj pothuajse asnjë vend. Po, duhet të marrësh frymë përmes gojës - në formën e një shpërblimi, ajo ka të ashtuquajturën rinitit vasomotor në gratë shtatzëna. Hunda është më e shkurtër gjatë gjithë kohës.

Por - këtu është një paradoks - ajo erë si parfum, tymi i cigareve dhe ushqim i pangrënshëm si një qen. Dhe ai ëndërron një ndalim legjislativ për prodhimin, ruajtjen dhe përdorimin e parfumeve, duhanit dhe ushqimit të shpejtë.

Ajo është në këmbë dhe stomaku i saj periodikisht vështirësohet - kjo quhet "luftime stërvitore" ose "kontraktime Braxton-Hicks" dhe mendërisht dëshiron shëndet të mirë për të dy. Sepse gjatë këtyre stërvitjeve, ajo dëshiron të shkojë në tualet para se të errësohet në sytë e saj. Vërtetë, jo për kohë të gjatë. Vërtetë, fuqimisht.

Kur Braxton dhe Hicks tërhiqen përkohësisht, ezofagun e saj papritmas mbush me acid nga stomaku - atje, për arsye komplekse hormonale, valvula zbutet, e cila, në teori, ka për qëllim ta parandalojë këtë. Ndërsa ajo rrotullohet përmes qeses së saj, duke kërkuar për Maalox ose Renny, ajo papritmas i ka këmbët të ngushta.

Në këtë rast, nuk jepen hape shpëtimi - vetëm duhet ta duroni atë. Si dhe një dhimbje bezdisëse në shpinë - qendra e gravitetit ka ndryshuar dhe në të njëjtën kohë ka harkuar me një lloj të harkut të papërputhshëm me jetën.

Si dhe një dhimbje bezdisëse në shpinë - qendra e gravitetit ka ndryshuar dhe në të njëjtën kohë ka harkuar me një lloj të harkut të papërputhshëm me jetën

Ajo qëndron dhe mendon: "E pra, pse, pse askush nuk do të më lejojë të kaloj? .. Ata të gjithë shohin gjithçka ... Si është kjo? .." Dhe lotët vijnë tek sytë e saj.

Kjo nuk është për shkak se ajo është budalla dhe histerike - vetëm miqtë e saj hormonalë, të cilët i japin asaj urth dhe një hundë të lëngshme, përveç kësaj e bëjnë atë të tmerrshme, mirë, vetëm tmerrësisht të prekshme dhe të ndjeshme.

Dhe psikologjikisht, ajo tani është shumë më shumë si një fëmijë i vogël që humbi nënën e saj se sa një grua e rritur, e vendosur mirë, në të cilën ajo është.

Hidhni një sy përreth, shikoni dhe kaloni atë. Ose të japë rrugën. Ju do të merrni kaq shumë falënderime të sinqerta nga ajo që ju do të përmirësoni karma tuaj nga disa lindje përpara. Ose thjesht ndihmoni një person i cili tani është shumë më i dobët dhe më i rëndë se ju. Dhe pjesërisht i kthehen atij (domethënë, saj) besimit në njerëzimin që është humbur pjesërisht në muajt e fundit.

Dhe pjesërisht i kthehen atij (domethënë, saj) besimit në njerëzimin që është humbur pjesërisht në muajt e fundit

Për qartësi: të gjithë më lart nuk është të ankoheni se si jam e pakënaqur dhe se si gjithçka është rreth zvarranikëve. Për më tepër, as një as tjetra nuk është e vërtetë.

Qëllimi i këtij posti është që të zgjerohet pak pikëpamja e botës së atyre që nuk kanë qenë kurrë në këtë pozitë interesante.

Burimi i

Herën tjetër që qëndroni në radhë ose shkoni në metro, shikoni përreth: a ka një grua me një bark të madh afër?
Herën tjetër që qëndroni në radhë ose shkoni në metro, shikoni përreth: a ka një grua me një bark të madh afër?
Ajo qëndron dhe mendon: "E pra, pse, pse askush nuk do të më lejojë të kaloj?
Si është kjo?

  • Зуботехническая лаборатория

    Детали
  • Лечение, отбеливание и удаление зубов

    Детали
  • Исправление прикуса. Детская стоматология

    Детали