Фото - Луганский центр стоматологической имплантации

Sapun Stainless Steel nga odors dhe se si funksionon Rub-A-Way

Amco vendosi të shpëtojë botën e këtij problemi një herë e përgjithmonë duke nisur sapun çeliku inox të Rub-A-Way (amcohouseworks

Amco vendosi të shpëtojë botën e këtij problemi një herë e përgjithmonë duke nisur sapun çeliku inox të Rub-A-Way (amcohouseworks.com/rub-a-way-bar.html). Sipas krijuesit, pas kontaktit me hudhër ose produkte të tjera të nuhatura, mjafton të fshijini duart me këtë sapun, dhe aroma do të zhduket. Përveç kësaj, Rub-A-Way mund të përdoret pafund, gjë që është gjithashtu e këndshme.

Pse të blej një copë çelik inox për $ 8, nëse ka një sapun të rregullt që në një farë mënyre të përballet me problemin e aromave? Specialistët e Amco shpjegojnë se larja e duarve në mënyrë të vjetër vetëm e rëndon situatën, pasi uji e kthen squfurin e lënë nga hudhra ose qepë në duar në acid sulfurik, gjë që rrit intensitetin e erës së pakëndshme. Nga ana tjetër, jonet metalikë shumë të fuqishëm tërheqin komponimet e squfurit dhe azotit, duke tërhequr ato nga duart e tyre dhe me to një erë të pakëndshme.

A funksionon Rub-A-Way sapun inox siç është premtuar nga prodhuesi? Sipas directory culinarylore.com site, përgjigjja është "ndonjëherë". Për të qenë 100% i ndershëm, përgjigjja e tyre vlen për çelik inox në tërësi, por pasi që shiritin "sapun" është një copë çelik inox, kjo përgjigje mund të vlejë për të.

Testet jozyrtare konfirmuan teorinë - asnjë nga pjesëmarrësit në eksperiment nuk dëshmoi se Rub-A-Way mund të rregullisht dhe 100% të lehtësojë aromat e forta, ndonëse ndonjëherë kjo ndodh.

Nëse jeni të interesuar për këtë fakt, do të jetë e mençur të përpiqeni të hiqni aromat me disa artikuj çelik inox (nuk do të jeni në kuzhinë) dhe vetëm atëherë, në rast të një rezultati pozitiv, bleu sapun nga Amco.

Lexoni gjithashtu rreth shpikur në vitin 1970 "Makinë larëse" për njerëzit dhe si rikrijon artisti fotografi klasike në kafe

Pse të blej një copë çelik inox për $ 8, nëse ka një sapun të rregullt që në një farë mënyre të përballet me problemin e aromave?
A funksionon Rub-A-Way sapun inox siç është premtuar nga prodhuesi?

  • Зуботехническая лаборатория

    Детали
  • Лечение, отбеливание и удаление зубов

    Детали
  • Исправление прикуса. Детская стоматология

    Детали