Фото - Луганский центр стоматологической имплантации

Ngritja e fëmijëve në Komarovsky

Evgeny Olegovich Komarovsky - një pediatër shumë i njohur në vendin tonë - është një kandidat i shkencave mjekësore, një doktor i kategorisë së lartë

Evgeny Olegovich Komarovsky - një pediatër shumë i njohur në vendin tonë - është një kandidat i shkencave mjekësore, një doktor i kategorisë së lartë. Në librat, artikujt, programet e tij, Komarovsky vë detyrë kryesore për t'u treguar prindërve se shëndeti dhe lumturia e fëmijës janë në duart e tyre. Sipas Yevgeny Olegovich, krijimi i një familjeje të harmonizuar, të fortë dhe të dashur është baza për zhvillimin e duhur dhe edukimin e një fëmije deri në një vit. Gjatë kësaj periudhe është e nevojshme t'i kushtohet vëmendje e veçantë futjes së ushqimeve plotësuese, ruajtjes së aktivitetit fizik të foshnjës dhe organizimit të rutinës së përditshme me shëtitje të dyfishtë. Prindërit duhet të marrin parasysh karakteristikat personale të zhvillimit të fëmijës së tyre në vitin e parë të jetës dhe të mos përpiqen të marrin rezultate sipas standardeve të pranuara përgjithësisht. Lexoni të plotë .

Bashkohu me grupin dhe mund t'i shikoni imazhet në madhësi të plotë


  • Зуботехническая лаборатория

    Детали
  • Лечение, отбеливание и удаление зубов

    Детали
  • Исправление прикуса. Детская стоматология

    Детали